رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار رييس جمهوري قزاقستان:
آمريکا و قدرتهاي مدعي در مبارزه با تروريسم صادق نيستند/ کشورهاي اسلامي بايد همکاري صادقانه کنند
حضرت آيت الله خامنهاي کمک آمريکا به داعش در عراق را نمونهاي از برخوردهاي غيرصادقانه ائتلافهاي گوناگون مدعي مبارزه با تروريزم برشمردند و گفتند: آنها براي توجيه برخوردهاي دوگانه خود، تروريزم را به دو نوع خوب و بد تقسيم ميکنند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از پايگاه اطلاع رساني رهبر معظم انقلاب،حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر امروز (دوشنبه) در ديدار آقاي «نورسلطان نظربايف» رئيسجمهوري قزاقستان با اشاره به ضرورت افزايش همکاريهاي دو کشور در زمينههاي مختلف سياسي، اقتصادي، بين المللي و مبارزه با تروريزم خاطرنشان کردند: برخي قدرتها بهويژه امريکا در ادعاي مبارزه با تروريزم صادق و جدي نيستند اما کشورهاي اسلامي ميتوانند با همکاريهاي صادقانه، اين تهديد را از جهان اسلام دور کنند.
حضرت آيت الله خامنهاي کمک آمريکاييها به داعش در عراق را نمونهاي از برخوردهاي غيرصادقانه ائتلافهاي گوناگون مدعي مبارزه با تروريزم برشمردند و گفتند: آنها براي توجيه برخوردهاي دوگانه خود، تروريزم را به دو نوع خوب و بد تقسيم ميکنند.
رهبر انقلاب با اشاره به مليت اروپايي عاملان حوادث تروريستي در اروپا و همچنين حضور پر رنگ افرادي از اين کشورها در گروههاي تروريستي در سوريه و عراق، افزودند: اين واقعيتها نشان دهنده جدي نبودن غرب و بهويژه امريکاييها در مبارزه با تروريزم است.
ايشان دنياي امروز را دنيايي متلاطم توصيف کردند و افزودند: کشورهاي اسلامي امروز از سويي با خطر گروههاي تروريستي که بهنام اسلام و در واقع عليه اسلام و مسلمانان فعاليت ميکنند، مواجهند و از سوي ديگر برخي قدرتهاي غربي تمايل ندارند که کشورهاي مسلمان، متحد و در کنار يکديگر باشند.
حضرت آيت الله خامنهاي، مقابله با خطر تروريزم و برخوردهاي دوگانه قدرتها را نيازمند افزايش همکاري کشورهاي اسلامي در چارچوب سياستهاي عقلاني و منطقي دانستند و گفتند: ما با کشورهاي مسلمان احساس برادري ميکنيم و مواضع ايران و قزاقستان نيز در بسياري از مسائل جهاني يکسان است.
رهبر انقلاب با اشاره به همکاريهاي قزاقستان با ايران در مجامع بينالمللي تأکيد کردند: با وجود «دين، تاريخ و فرهنگ مشترک» و «ظرفيتهاي فراوان دو کشور»، روابط تجاري و اقتصادي در سطح نازلي قرار دارد و ما از افزايش همکاريها در ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي، تجاري، حمل و نقل و همچنين همکاري در موضوع رژيم حقوقي حوزه دريايي مشترک استقبال ميکنيم.
در اين ديدار که آقاي روحاني رييس جمهور نيز حضور داشت، آقاي «نورسلطان نظربايف» رييس جمهوري قزاقستان، ايران را همسايهاي بزرگ، قدرتمند و قابل اعتماد و اتکا دانست و گفت: دو کشور ظرفيتهاي فراواني براي توسعه روابط دارند و ما در اين سفر در خصوص برنامههاي اقتصادي و تجاري مهمي به توافق رسيديم که موجب رشد و افزايش همکاريها خواهد شد.
رئيسجمهور قزاقستان، تروريزم را تهديدي جدي خواند و با اشاره به بروز حوادث تروريستي در غرب و تلاش غربيها براي معرفي اسلام به عنوان نماد تروريزم، گفت: تروريزم و سيل مهاجرت آوارگان، در واقع ناشي از مقابله با دولتهاي قانوني کشورهاي منطقه توسط قدرتهاي غربي است، زيرا هنگامي که دولت مرکزيِ با ثبات در کشوري از بين برود، تروريزم جانشين آن ميشود.
آقاي نظربايف با اشاره به اقتدار جمهوري اسلامي ايران و نفوذ معنوي رهبر معظم انقلاب اسلامي در کشورهاي اسلامي گفت: من با نظرات جنابعالي در خصوص وحدت جهان اسلام کاملاً موافقم و بايد به همه جهان نشان دهيم که اسلام، دينِ پيشرفت، اتحاد و مبارزه با تروريزم است.